alpin-slider
solutie

Alpinism utilitar

Totul a inceput in 1995 la Baile Herculane, cand am facut acolo primul meu rapel cu un prieten de la kaiac, H. Ne-am dus acolo in excursie vara, imediat dupa bac, folosind sculele tatalui sau si am experimentat si prima aventura de escalada pe stanca.  Atunci am auzit pentru prima data ca in asemenea conditii se poate si lucra. Dar acest lucru era mai putin important in acea perioada.
Un pic mai tarziu, m-am gasit ca student in Cluj Napoca, am continuat escalada, iar la sfarsitul anilor 90, in timpul verilor - dus de un alt prieten - am ajuns sa lucrez in domeniul alpinismului utilitar in Ungaria, la firme ale celor din  diaspora, din Cluj si Oradea.
Aceasta profesie a devenit ocupatia mea de vara, cu ajutorul careia am contribuit la costurile vietii de student din Cluj.
.....................................................................................................
Afacerea cu Alpinism Utilitar in Satu Mare am inceput-o oficial in anul 2002 si o fac in mod constant inca de atunci.

De-a lungul timpului echipa a ajuns sa fie compusa atat din oameni cu program permanent cat si cu program part time, avem bune relatii de colaborare cu echipe  din diferite nise din industria constructiilor, cu ajutorul carora realizam proiecte complexe.

Impreuna am ajutat multi clienti: corporativi, culte si uneori persoane private.

Am vopsit turnuri de biserici, biserici intregi, turnuri de apa, haleindustriale, am montat paratrasnete, burlane, cabluri de degivrare, hornuri, am curatat silozuri, suprafete vitrate. Am participat la campanii publicitare pentru Lidl, Kaufland, Auchan, Telecom, Orange, Vodafone, Metro, La doi pasi – cu montare de baclituri, meshuri, blueback-uri, autocolante, cutii luminoase…

Am toaletat sau taiat arbori in spatii stramte si inguste, protejand si pastrand intacte imobilele din apropiere.

Pe parcurs am devenit partener regional cunoscut si de incredere pentru agentiile de publicitate din tara, firmele de constructii din judet sau beneficiarii finali care cauta servicii locale de alpinism utilitar in Satu Mare, Baia Mare, Zalau, Maramures, Salaj.

Cost, eficienta

Alpinismul utilitar este cost-eficient.
Apelați pentru consultanta gratuita la specialiștii noștri.
Este foarte probabil sa ajungeți la concluzia că merită sa apelati la noi.
Sa apelezi astazi la servicii de alpinism utilitar, este deja un lucru obisnuit si la indemana.

solutie

Siguranta

Alpinismul Utilitar este o meserie care trebuie prestata la un grad înalt de siguranța.
Echipa noastra este instruita la cursuri de specialitate.
Echipamentele folosite de noi sunt in concordanta cu standardele industriei, iar starea lor este monitorizata permanent.
Personalul lucreaza avand grija de siguranta celor din jur

Echipa

Echipa

Szilard

+

Echipa

Sanyi

+

Echipa

Istvan

+

Echipa

Petre

+

Echipa

Gergo

+

Echipa

Ervin

+

Echipa

Szoszi

+