Totul a inceput in 1995 la Baile Herculane, cand am facut acolo primul meu rapel cu un prieten de la kayak, Hary. Ne-am dus acolo in excursie vara, imediat dupa bac, folosind sculele tatalui sau si am experimentat si prima aventura de escalada pe stanca.  Atunci am auzit prima data ca in asemenea conditii se poate si lucra. Dar asta era mai putin important in aceea perioada.

Un pic mai tarziu, m-am gasit ca student in Cluj Napoca, am continuat escalada, iar la sfarsitul anilor 90 in timpul verilor – dus de un alt prieten – am ajuns sa lucrez in domeniul alpinismului utilitar in Ungaria la firme ale celor din  diaspora din Cluj si Oradea.

Aceasta profesie a devenit ocupatia mea de vara cu ajutorul careia am contribuit eu la costurile vietii de student din Cluj.

………………………………………………………………………………………..

 

Afacerea cu Alpinism Utilitar in Satu Mare am inceput-o oficial in anul 2002 si o fac in mod constant inca de atunci.

De-a lungul timpului echipa a ajuns sa fie compusa din oameni cu program permanent, part time,  colaboratori din industria constructiilor.

Impreuna am ajutat multi clienti: corporativi, culte uneori persoane private.

Am vopsit turnuri de biserici, biserici intregi, turnuri de apa, hale de fabrici, am montat paratrasnete, burlane, cabluri de degivrare, hornuri, am curatat silozuri, suprafete vitrate. Am participat la campanii publicitare pentru Lidl, Kaufland, Auchan, Telecom, Orange – cu montare baclit, meshuri, blueback, autocolante…

Am toaletat sau taiat arbori in spatii stramte si inguste, protejand si pastrand intact imobilele din apropiere.

 

 

 

 

 

 

 

Font Awesome Retina Display Icons.

The iconic font designed for Retina Displays

Font Awesome gives you scalable vector icons that can instantly be customized — size, color, drop shadow, and anything that can be done with the power of CSS. 361 icons in a single collection. Scalable vector graphics means every icon looks awesome at any size.